Onze Voorwaarden zijn :

 

Betalingen  : VÓÓR je rijles per bank of contant te zijn voldaan,  ( tenzij er van te voren contact is geweest en we tot een afspraak zijn gekomen betreft de betalingen.)

            Word er stelselmatig niet of laat betaald schakelen wij per direct een incasso bureau in.Overleggen : Wil je op je werk of ergens afgezet worden of wil je de vouwfiets ( gewone fiets nemen we NIET mee )  o.i.d mee nemen , eerst een dag of paar dagen van te voren overleggen of dit mogelijk is. Niet ineens "met je fiets klaar staan en" er maar vanuit gaan dat wij dat even doen.

                       Waarom moet ik dit overleggen ?

                        Antwoord : Dan kunnen wij hier rekening me houden i.v.m de kofferbak , en de ingeplande les na jou. Soms zitten de lessen zeer krap op elkaar ingepland , en als er niet overlegd word komen wij te laat bij de volgende leerling.


 

Afmelden : 24 uur van te voren anders word je les gewoon op vol tarief doorberekend - afmelden kan via whatssapp of  sms / bellen ook midden in de nacht  (goede reden of spoedgevallen uitgezonderd)  0622374060  of 0657402086 ( dus als wij netjes op de afgesproken tijd voor de deur staan en je bent niet aanwezig word deze les wel doorberekend. Wij blijven 15min wachten daarna rijden we weg. )

                      Waarom word mijn les anders doorberekend ?

                       Antwoord : Anders zitten wij met een gat die niet opgevuld kan worden  , en wij dan inkomsten mislopen.


Plek Reserveren : Als je al lest maar door verandering van (  tijdelijke ) baan , zwangerschap , school of een time out wil , kun je je plekje reserveren zodat je zeker weet dat deze niet weggegeven word aan een andere leerling . we vragen hiervoor wel de helft van het lesgeld dus € 31,00 voor 60min of € 46,50voor 90min.  ( ziekte , griep , spoedgevallen uitgezonderd )

Waarom moet ik de helft dan betalen ?

Antwoord : Omdat wij anders een gat moeten openhouden en wij dus inkomsten mislopen, en zo ben je als leerling toch verzekerd van je eigen vaste plekje.   

 

 Meerijden : Ouders / partner kunnen op AFSPRAAK een keer meerijden om te kijken wat de vorderingen zijn

                       Waarom moet dit op AFSPRAAK ?

                       Antwoord : Omdat wij dan iets meer tijd kunnen inplannen voor een na bespreking


Stoppen met rijlessen : Stop je eerder met rijlessen uit jezelf omdat je niet meer wilt oid , voor het einde van je betaalde lespakket.Dan geeft dit geen recht op het terugbetalen van het openstaande bedrag door ons. Echter als wij als rijschool besluiten dat wij niet meer willen samenwerken , betalen wij netjes het resterende openstaande bedrag volledig aan je terug.

 

Alcohol , medicijnen , drugs : constateren wij dat je onder invloed bent , brengen wij je meteen thuis en word je les gewoon doorgerekend ( bij verandering medicatie ons ruim van te voren inlichten zodat wij kunnen uitzoeken of het je rijvaardigheid zou kunnen beïnvloeden.  )

                       Waarom brengen jullie mij thuis en rekenen jullie de les door ?

                       Antwoord : Omdat rijden onder invloed strafbaar is  " art. 8 "  en je een gevaar vormt voor alle weggebruikers